Crowne Plaza Athens City Centre

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek MICE City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://www.cpathens.com/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Το βραβευμένο Crowne Plaza Athens City Center διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του σε όλους τους τομείς. Το πρώτο ξενοδοχείο της παγκοσμίου φημισμένης αλυσίδας στην Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Συνδυάζει ιδανικά, υψηλής ποιότητας παροχές για το φορτω-μένο πρόγραμμα ενός business ταξιδιώτη, αλλά και την πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός κορυφαίου προορισμού αναψυχής.
Πέντε λεπτά περπάτημα από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής ή μόλις μια βόλτα 20 λε-πτών από το κέντρο της πόλης, το Crowne Plaza Athens City Centre στέκεται επιβλητικό στην οδό Μιχα-λακοπούλου. Με σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, πολυτελείς ανέσεις και εξοπλισμό hi tech, τα δωμάτιά του (superior, club ή σουίτες) είναι ένας πειρασμός χαλάρωσης.
Οι αίθουσες του μπορούν να προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε είδους εκδήλωση. Το Crowne Plaza Athens City Centre είναι ήδη αναγνωρισμένο για την επιτυχημένη διοργάνωση εκδηλώ-σεων και συνεδρίων. Διαθέτει 14 υψηλής τεχνολογίας αίθουσες για εκδηλώσεις και συναντήσεις σε διάφορα επίπεδα του ξενοδοχείου. Όλες οι αίθουσες χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευελιξία χρήσης αφού μπορούν να χωριστούν σε μικρότερες ή να λειτουργήσουν ως ενιαίες, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Ο εξοπλισμός είναι σύμφωνος με τις σύγχρονες απαιτήσεις των διαφόρων εκδηλώσεων και υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικές συνεδριακές καρέκλες, οι οποίες προσφέρουν άνεση, όσες ώρες και εάν χρειαστεί κάποιος να παραμείνει καθιστός. Το Wi-Fi είναι συνδεδεμένο σε γραμμή οπτικής ίνας τελευταίας τεχνολογίας με synchronized ταχύτητα 100MBs.
Εκτός από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των αιθουσών, κάθε εκδήλωση πλαισιώνεται από μια εύ-γεστη πρόταση ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών, η οποία περιλαμβάνει πλούσια διαλείμματα με καφέ και συνοδευτικά, πεντανόστιμα γεύματα αλλά και απίθανα κοκτέιλ. Η βραβευμένη κουζίνα του Crowne Plaza Athens City Centre θα ικανοποιήσει τις γαστρονομικές αναζητήσεις των πελατών και θα ενθουσιάσει ακόμη και τους απαιτητικότερους συνδαιτημόνες σε ένα επαγγελματικό meeting ή συ-νέδριο.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Crowne Plaza Athens City Centre, είναι οι άνθρωποι του, οι οποίοι με χρόνια εμπειρίας, με αγάπη, με ευελιξία και πάθος για τέλεια εξυπηρέτηση, εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης. Η ικανοποίηση των πελατών από τις υπηρεσίες του Crowne Plaza Athens City Centre μάλιστα αποτυπώνεται στα ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται μετά το τέλος κάθε εκδήλωσης, αφού τα θετικά σχόλια αγγίζουν το 83%.
Η εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, πιστή στην δέσμευση της για συνεχή βελτίωση υπηρεσιών και υποδομών, ανακατασκεύασε πρόσφατα τη μεγαλύτερη της αίθουσα, το Ballroom. Ριζικά ανακαινισμέ-νο και εντυπωσιακά σύγχρονο σε αισθητική και τεχνολογικό εξοπλισμό, το νέο Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντή-σεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Ενιαίος ή χωρισμένος σε μικρότερες αίθουσες, ο χώ-ρος αλλάζει με ευελιξία, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκδήλωσης που φιλοξενεί. To video wall, οι οθόνες και οι προτζέκτορες οροφής σε κάθε αίθουσα, οι ευέλικτοι LCD πίνακες ανακοινώσεων, το σύστημα Μαtrix, ο ήχος και ο φωτισμός υψηλής ποιότητας καθώς και οι σταθμοί ενσύρματης ή ασύρματης φόρ-τισης κινητών, μαρτυρούν την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει λύσεις και ικανοποιεί τις πλέον σύγ-χρονες απαιτήσεις. Αξιοποιώντας την τεχνολογία led, ειδικά για τον χώρο του φουαγιέ υπάρχει η δυνα-τότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά σενάρια φωτισμού, με συνδυασμό χρωμάτων και έντασης (dimmer). Ο ολοκαίνουργιος εξοπλισμός στις αίθουσες σε συνδυασμό με το υψηλής κατάρτισης προ-σωπικό του ξενοδοχείου, κάνουν το Ballroom του CPA την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές εκδηλώσεις και αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις πιο σύγχρονες, όμορφες και μοντέρνες αίθουσες στην Αθήνα.
Εκτός από τις αίθουσες του και την κουζίνα του, το Crowne Plaza Athens City Centre διαθέτει δωμάτια τα οποία έχουν ως στόχο την απόλυτη χαλάρωση, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα. Η επιτυχία του ξενοδοχείου οφείλεται σε τρεις κύριους άξονες: τη διακριτική κομψότητα στο design, την υψηλή τεχνολογία & τις πολυτελείς ανέσεις.
Έμμεσος φωτισμός, άριστη ηχομόνωση και ευρύχωρα ψηφιδωτά μπάνια καλωσορίζουν τον ε-πισκέπτη σε κάθε δωμάτιο. Ωστόσο, τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες, όπως οι ντουλάπες με εσωτε-ρικό φωτισμό, το media hub κάτω από την επίπεδη οθόνη, το ασύρματο τηλέφωνο, οι επάλληλες κουρ-τίνες που προσφέρουν απόλυτη συσκότιση, το πλήρως εξοπλισμένο mini bar, η ρυθμιζόμενη καρέκλα γραφείου, οι μεγεθυντικοί καθρέφτες στο μπάνιο και πολλές άλλες.
Το Crowne Plaza Athens City Centre είναι επίσης υπερήφανο για το Sleep Advantage Program, το οποίο δημιουργήθηκε από ειδικούς γιατρούς στο εξωτερικό υπό την επίβλεψη του ομίλου IHG, για να εξασφαλίσει έναν αξέχαστο ύπνο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα σημεία που είναι απαραίτητα όπως το άνετο κρεβάτι με τα ειδικά ανατομικά στρώματα, τη θερμοκρασία, την ηχομόνωση αλλά και την επιλογή από μία ποικιλία μαξιλαριών ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Το γυμναστήριο και η σάουνα καθώς και η όμορφη πισίνα στο Roof, η οποία λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, συμπληρώνουν την εμπειρία διαμονής των πελατών.
Το Crowne Plaza Athens City Centre διεκδικεί επάξια μια διάκριση ως καλύτερου CITY MICE HOTEL, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συνεδρίων και Meetings εξαιρετικής ποιότητας, οι οποίες συνδυάζονται με μια απολαυστική εμπειρία διαμονής.https://drive.google.com/open?id=1B0Gy9X2_Nqb1DLaxnVb-nVy-h3KIUfuL