Aldemar Resorts - Elements All-in

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience
Κλάδος δραστηριότητας: Τουρισμός & Εστίαση
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Ο Όμιλος Aldemar Resorts αποτελεί τον πλέον αναπτυσσόμενο όμιλο τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Πρωτοπόρος στον τομέα του, επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, τους πελάτες αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Μέσα από την στρατηγική επιλογή των προορισμών των ξενοδοχείων, το μοντέρνο σχεδιασμό και τη σύγχρονη κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ο όμιλος Aldemar Resorts έχει καθιερωθεί ως μία δυναμική παρουσία στο χώρο της φιλοξενίας.
Στη φιλοσοφία του Ομίλου η έννοια των διακοπών είναι μια έννοια η οποία συνεχώς εξελίσσεται και εμπλουτίζεται εκφράζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, σέβεται τις πολιτισμικές και εθνικές ιδιαιτερότητες, περιέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες και ιδιαίτερη φροντίδα, με τον αυθορμητισμό της κλασσικής ελληνικής φιλοξενίας και τον επαγγελματισμό του πρωτοπόρου.
Προβλέποντας τις νέες τάσεις στο χώρο της φιλοξενίας ο Όμιλος Aldemar Resorts φροντίζει να εξελίσσει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και να επενδύει στις υποδομές του. Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και έχοντας εντοπίσει τη νέα τάση και νέα στάση για καλύτερη ζωή, ο Όμιλος Aldemar Resorts εισήγαγε το 2017 ένα διαφορετικό, μοναδικό στο είδος του, εξατομικευμένο πρόγραμμα all inclusive. Το Elements all in. Το νέο αυτό πρόγραμμα all inclusive εισάχθηκε στο Aldemar Royal Mare στη Χερσόνησο Κρήτης και σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς οι κρατήσεις από Μ.Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυξήθηκαν. Το πακέτο αυτό δεν αποτελεί ένα σύνηθες πακέτο all inclusive αλλά ένα πακέτο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ευεξία σε τιμές προσιτές για τους επισέπτες. Στο wellness χωράνε τα πάντα και με το Elements all in οι εσωτερικές επιθυμίες και οι ατομικές ιδιαιτερότητες του καθενός καλύπτονται με τον πιο εξιδανικευμένο τρόπο. Μέσω του προγράμματος Elements ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ο ίδιος και να πράττει με απόλυτη ελευθερία και χωρίς να απολογείται σε κανέναν. Ο τρόπος ζωής του και η προσωπική του συνταγή ευεξίας μπορεί πλέον να τον ακολουθεί και στις διακοπές του.
Πώς γίνεται όμως να περνά κανείς καλά, να αισθάνεται ψυχικά ισορροπημένος και να νιώθει υγιείς στις διακοπές του;
Το πρόγραμμα Elements All In προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και ευεξίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών και προνομίων, καθώς και εκλεπτυσμένες απολαύσεις που βασίζονται στα στοιχεία της φύσης με έμφαση τη γη και το νερό: από τα κομψά καταλύματα τα οποία διακοσμήθηκαν και ανακαινίστηκαν για να εξυπηρετούν τη φιλοσοφία του ευ ζην, διαθέτοντας relax zones και αιώρες για απόλυτη χαλάρωση μέχρι και τις εξαιρετικές επιλογές για φαγητό στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων μενού και γαστρονομικών σπεσιαλιτέ με έμφαση στα αγνά προϊόντα της φύσης. Από εξατομικευμένες, νέες και αναζωογονητικές θεραπείες στο κέντρο θαλασσοθεραπείας μέχρι και συναρπαστικά θαλάσσια σπορ. Η έννοια του Wellness έχει να κάνει με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση των εννοιών της υγείας και της ευεξίας, που βασίζεται στην εξατομίκευση των πάντων με κριτήριο την υποκειμενική αντίληψη.
O Όμιλος Aldemar συνδυάζει την πολυτέλεια και τη χαλάρωση, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, που συμπληρώνεται από την αυθεντική φιλοξενία και την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών.
O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος τονίζει ότι: Ως ξενοδόχοι οφείλουμε και πρέπει να καταλαβαίνουμε και να ικανοποιούμε τις επιθυμίες του ταξιδιώτη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ζουν πιο υγιείς και πιο δραστήριες ζωές, πρέπει να είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε έναν τέτοιο τρόπο ζωής κατά τις διακοπές τους. Με το πρόγραμμα Elements All In, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους πολυτελή διαμονή, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική και υγιεινή εμπειρία διακοπών. Με το νέο πρόγραμμα Elements δίνουμε την απάντηση στα ερωτήματα: Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που κάνει καλό για εσάς; Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο τον διακοπών σας να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας; Θέλετε να είστε κύριος των διακοπών σας; Πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε, αποφασίζετε και φτιάχνετε τη συνταγή των διακοπών σας χρησιμοποιώντας τα υλικά που θέλετε. Προσθέτετε κι αφαιρείτε ανάλογα με το γούστο σας, βρίσκετε τι σας ταιριάζει και πράττετε αυτό που επιθυμείτε. Κι όταν το μενού αρχίζει να μην σας ικανοποιεί, αλλάζετε τη συνταγή.»
Επιλέγοντας από υπηρεσίες ομορφιάς, διατροφής και άσκησης, το Elements all in πρόγραμμα του Ομίλου Aldemar Resorts έφερε τα πάνω κάτω στην τουριστική αγορά με το κοινό να το αγκαλιάζει και να το επιζητεί. Και ο Όμιλος Aldemar δεν έχει παρά να ακούσει την επιθυμία του κοινού του και γι’αυτό από το 2018 επεκτείνει το πρόγραμμα και πλέον θα μπορεί κανείς να το βρίσκει σε άλλους προορισμούς.