Nelios

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: Hotel Digital Marketing Agency
Ιστοσελίδα: http://www.nelios.com
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Nelios, που φέτος συμπληρώνει τον 10ο χρόνο λειτουργίας της,
είναι το μοναδικό Digital Marketing Agency στην Ελλάδα πλήρως καθετοποιημένο στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου για ξενοδοχεία. Με περισσότερα από 200 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της και ποσοστό ανανέωσης των συνεργασιών της που ξεπερνά το 96%, αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο αξιόπιστη πρόταση για την online προώθηση ξενοδοχείων.

Η αποστολή της Nelios είναι να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της χώρας βελτιώνοντας την κερδοφορία του ξενοδοχείου. Βασικό όχημα για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η βελτιστοποίηση του ψηφιακού αποτυπώματος των πελατών των ξενοδοχείων, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Στόχος της είναι να προσελκύσει περισσότερες απευθείας κρατήσεις, μειώνοντας έτσι το κόστος των προμηθειών προς τρίτους. Το αποτέλεσμα για τα ξενοδοχεία είναι να έχουν υψηλότερα περιθώρια κέρδους και άρα να μπορούν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν πρόσθετη υπεραξία.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ MAΣ

· Data Driven Analysis
· Data Insights & Analytics
· Strategy & Planning
· Creative Design
· Conversion Optimized Websites Development
· Search Engine Marketing
· Search Engine Optimization
· Social Media Marketing
· Content Development
· E-mail marketing
· Targeted Advertising Campaigns & Optimisation

Προκειμένου να επιτύχει τον τελικό στόχο της ο οποίος είναι η αύξηση των απευθείας κρατήσεων (των κρατήσεων, δηλαδή που γίνονται απευθείας μέσω των websites των ξενοδοχείων), η Νelios, ενεργοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες εφαρμόζει την ακόλουθη ολιστική στρατηγική :

Καταγράφει και αναλύει κάθε φορά τον ανταγωνισμό

Καταθέτει ένα ολιστικό στρατηγικό πλάνο Digital Marketing

Υλοποιεί:
o Την κατασκευή ή επικαιροποίηση conversion optimized και tailor-made design ιστοσελίδων. Τα websites που κατασκευυάζει ή αναβαθμίζει η ομάδα μας, ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογίες αιχμής, εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλα τα USPs (Unique Selling Points) των ξενοδοχείων και έχουν σαφή προσανατολισμό προς την απευθείας κράτηση του δυνητικού πελάτη.
o Όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου τα websites των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων να επιτυγχάνουν το μεγαλύτερο δυνατό όγκο εμφανίσεων και στις υψηλότερες θέσεις (είτε στα οργανικά είτε στα paid αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης). Περιλαμβάνει εργασίες οι οποίες - μεταξύ άλλων -περιλαμβάνουν από τη στοχευμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών, τη δημιουργία σωστού και σωστά κατανεμημένου περιεχομένου και τεχνικά άψογων websites με βάση παγκόσμιας κλάσης standards, μέχρι στοχευμένες καμπάνιες στη Google και τα social media.
o Προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το SEO των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της, η Nelios έχει δημιουργήσει μια δική της πλατφόρμα με εκατοντάδες bloggers ανά τον κόσμο, οι οποίοι μέσω ειδικών συμφωνιών φιλοξενούν στα blog τους αρθρογραφία για τα ξενοδοχεία ή τους ελληνικούς προορισμούς στους οποίους βρίσκονται αυτά.
o Αντίστοιχα, προκειμένου να εξασφαλίσει αναγνωρισιμότητα και φήμη για τους πελάτες της αλλά και για τη διασφάλιση συνεχούς community building, η Nelios διαχειρίζεται τα social media των συνεργατών της, δημιουργώντας απόλυτα στοχευμένο content, αλλά και αξιοποιώντας τις επαφές της με τους ανά τον κόσμο influencers- προτείνοντας posts στα social media accounts τους με ανταλλακτικές φιλοξενίες στα ξενοδοχεία
o Στο loyalty κυρίως αποσκοπεί και η αξιοποίηση των email lists των ξενοδοχείων ( οι οποίες προκύπτουν από πραγματικούς επισκέπτες των ξενοδοχείων) μέσω της αποστολής σε καίριες χρονικές στιγμές απόλυτα στοχευμένων newsletters.


ΤΑ KAINOTOMA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στοχεύοντας πάντα στην παροχή καινοτόμων και χρηστικών υπηρεσιών που ενισχύουν την κερδοφορία της τουριστικής επιχείρησης, η Nelios, παράλληλα:
§ Έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης πωλήσεων και κρατήσεων Axia Hospitality την βραβευμένη υπηρεσία Hands Free Hotelier, η οποία συνδυάζει σε ένα πακέτο όλα τα οφέλη που αποφέρει η σύζευξη και οι συντονισμένες ενέργειες μεταξύ Πωλήσεων του ξενοδοχείου και digital marketing.
§ Προκειμένου να “αποσαφηνίσει” το τοπίο των εκατοντάδων αιτημάτων από bloggers και δημοσιογράφους που βομβαρδίζουν καθημερινά τα ξενοδοχεία για ανταλλακτικές συνεργασίες, λάνσαρε το προηγούμενο φθινόπωρο την υπηρεσία Media Hub, η οποία με ειδικές εφαρμογές και παραμετροποιήσεις αξιολογεί και κατόπιν συμβουλευτικά εγκρίνει ή απορρίπτει όλα αυτά τα αιτήματα για λογαριασμό των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ξενοδοχείων.ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ – Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Tα 3 άρτια στελεχομένα τμήματα της εταιρείας (developers, account managers και marketers) αριθμούν 27 συνολικά στελέχη – όλα εξειδικευμένα στον τουρισμό. Αυτά, σε συνδυασμό με τη χρήση των τεχνολογιών αιχμής και την αδιάκοπη αναβάθμιση της τεχνογνωσίας της με τις πιο σύγχρονες πρακτικές, έχουν αναδείξει την Nelios σε μία πρωτοπόρο εταιρεία με σταθερές και διεθνείς διακρίσεις. Οι συνεργασίες της με ξενοδοχεία διαφορετικής μεταξύ τους δυναμικότητας, αλλά και τα success stories (επισυνάπτονται) που έχει προσθέσει στο βιογραφικό της, την έχουν καταστήσει εταιρεία - αναφορά της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Πάντα με γνώμονα την ενημέρωση των ξενοδόχων και την βελτίωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η Nelios ενημερώνει και εκπαιδεύει το ελληνικό ξενοδοχειακό κοινό αρθογραφώντας (π.χ. https://www.hotelieracademy.gr/hotel-seo-odigos-2018/) , αλλά και με τη συμμεροχή της σε συνέδρια, workshops και ομιλίες ανά την Ελλάδα (100% Hotel Show Workshops, Digi Hotel by XENIA, HORECA events, Grow Greek Tourism Online by Google κ.ά).
Ως Premiere Google Partner, η Nelios κέρδισε το 2017 το βραβείο της Google για την επέκταση του πελατολογίου της, την αύξηση των διαφημιστικών δαπανών και τα υψηλά αποτελέσματα απόδοσης για τους πελάτες της.

https://wetransfer.com/downloads/6a5dac53339df85593b36120b2bd2b1420180213113154/a5b4504375de2ac996a2584caf5ac82d20180213113154/e6678a