Aldemar Resorts

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Thalasso Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://www.aldemar-resorts.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: O Όμιλος Aldemar Resorts ξεχωρίζει για τις υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει στους επισκέπτες του. Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιεί τον Όμιλο από τον ανταγωνισμό και τον καθιστά πρωτοπόρο και κορυφαίο στον τομέα του είναι το διάσημο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας του στο πολυτελές Aldemar Royal Mare.
Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με ιστορία 30 χρόνων στην τουριστική αγορά, εισήγαγε για πρώτη φορά στην ελληνική ξενοδοχεία τη θαλασσοθεραπεία ως μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Οι ευεργετικές ιδιότητες της θαλασσοθεραπείας την καθιστούν μια έγκυρη μορφή εναλλακτικής θεραπείας και προληπτικής μεθόδου. Ένα πάντρεμα ανατολής και δύσης λαμβάνει χώρα στο Royal Mare Thalasso, το οποίο με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, οι οποίοι εδώ και 10 χρόνια εμπιστεύονται για την υγεία και την ομορφιά τους τους θεραπευτές του Κέντρου.
Το Royal Mare Thalasso συγκαταλέγεται στα καλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας παγκοσμίως και βραβεύεται ως το κορυφαίο του κόσμου επί 10 συναπτά έτη. Το Κέντρο σαγηνεύει με το μέγεθος, τη φωτεινότητα και την αισθητική των χώρων του. Το έμπειρο προσωπικό 65 ατόμων -επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές, φυσίατροι, διαιτολόγοι, γυμναστές, αισθητικοί κ.α.- και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται και παρέχουν ένα φάσμα προγραμμάτων φροντίδας και θεραπείας υψηλού επιπέδου, που απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Royal Mare Thalasso απλώνονται σε μια έκταση 4.000m2 όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται 3 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χώροι για μασάζ, ειδικά διαμορφωμένες, ατομικές καμπίνες υδροθεραπείας, κέντρο ομορφιάς, 2 διαφορετικά hammam, sauna, χώρους χαλάρωσης, boutiques κ.α. Χαλάρωση, ευεξία, καταπολέμηση του άγχους, της έντασης και της κόπωσης είναι τα αποτελέσματα μιας επίσκεψης στο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας.
Στο Royal Mare Thalasso προσφέρονται πακέτα θεραπειών που βοηθούν με φυσικό τρόπο την αντιγήρανση και την αναζωογόνηση. Εξατομικευμένες θεραπείες περιποίησης δέρματος πραγματοποιούνται με τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους, τα THALION, των οποίων αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Royal Mare Thalasso. Προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν τα ιχνοστοιχεία της θάλασσας, βιταμίνες και φυσικά αιθέρια έλαια.
Παράλληλα, επαναλαμβανόμενο είναι πλήθος επισκεπτών που αποζητούν τις θεραπείες με προληπτικές & αμυντικές δράσεις για τον οργανισμό, καθώς το θαλασσινό νερό προλαμβάνει προβλήματα που συνδέονται με το αναπνευστικό, το καρδιοαγγειακό και την οστεομυϊκή λειτουργία. Επίσης, τονώνει, αναζωογονεί και ενυδατώνει τον οργανισμό.
Επισκέπτες και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο επισκέπτονται Royal Mare Thalasso για να αφεθούν στις υπηρεσίες του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι Ρώσοι κοσμοναύτες επιλέγουν διαχρονικά για τη φυσική τους αποκατάσταση το Royal Mare Thalasso, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις τους.
Ως εκ τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι το Royal Mare Thalasso είναι ένα εξειδικευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας. Η θαλασσοθεραπεία, ήδη από την αρχαιότητα, ήταν και παραμένει περίφημη για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, όπως για την αντιμετώπιση ορθοπαιδικών προβλημάτων (αθλητικές παθήσεις, αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, κ.α.), γυναικολογικών προβλημάτων καθώς και θεμάτων λειτουργίας του κυκλοφορικού, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μορφή αερίου για τη θεραπεία αναπνευστικών και δερματικών παθήσεων.
Ο Όμιλος Aldemar Resorts επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και με μεγάλη αφοσίωση σε θέματα «ευ ζην» αναδεικνύει τη θαλασσοθεραπεία στο Aldemar Royal Mare και φροντίζει για την καλή υγεία των επισκεπτών του, συνδυάζοντας επιστημονική γνώση, πολυτελείς εγκαταστάσεις και προσωπική εξυπηρέτηση.